Despre noi

Bine ai venit alături de LA MIA BORSA!

Îți urează intreaga noastră echipă. Și iti suntem deja recunoscători măcar pentru simplul fapt de a citi aceste randuri.

Nucleul echipei este același care, la începutul anilor ’90, punea bazele unui proiect antreprenorial care continuă și azi, cu succes, după aproape 30 de ani.

Începută în domeniul încălțămintei din piele naturală, activitatea a fost diversificată inclusiv în domeniul accesoriilor de modă, cu precădere produse de marochinărie din piele naturală.

Am activat ca producători. Am produs și exportat produsele noastre în întreaga lume.

Am fost distribuitori en-gros. Furnizorii celor mai importanți comercianți de profil din România.

De curând însă, am hotărât ca întreaga experiență acumulată să o punem în slujba cumpărătorilor noștri, în mod direct, fără intermediari.

Echipa noastră s-a mărit. Acum, experiența vechii generații se împletește cu dinamica celor mai tineri care ni s-au alăturat. Am devenit mai bine pregătiți pentru a face față provocărilor actuale.

Și astfel, s-a născut La Mia Borsa, primul nostru magazin virtual în care oferim produse de modă și marochinărie din piele naturală, la un raport optim calitate/preț.

Vrem să facem ceva diferit de concurenții noștri. Ceva ce este în beneficiul tău, clientul nostru.

Pentru asta, ne implicăm în design, căutăm noi și noi furnizori și achiziționăm produse din întreaga lume pe care le aducem aici, pentru tine. Le trimitem direct la tine sau poți veni tu, la noi, să le ridici personal.

În concluzie, ne străduim să nu complicăm prea mult lucrurile

Probabil ca ai observat deja

Îți mulțumim încă o data că ne-ai vizitat !

Pe curând,

Întreaga echipă La Mia Borsa