Genti dama piele naturala care sunt indispensabile

Singurele genti de care ai nevoie cu adevarat

Știm deja și este unanim acceptat: geantile de dama sunt unele dintre accesoriile cele mai funcționale, intens purtate și folosite.
Dar care, în egală măsură, ne și ocupă o parte importantă din spațiu, aspect deloc de neglijat, de altfel.

Dacă ar fi să îți faci o listă cu gențile care crezi că ți-ar trebui, după scopul, mărimea sau funcționalitatea acestora, ai realiza rapid că ești într-un mare impas: nu ai spațiu pentru toate. Și totuși, cum îți alegi gențile?

Oferta și varietatea sunt impresionante în zilele noastre. Ești copleșită de stiluri diferite, de modele, de opțiuni funcționale, de prețuri.

Totul pare nesfârșit și de neoprit, ești pierdută și nu știi ce să faci?

Aici, sperăm să te ajutăm noi. În cele ce urmează vei găsi un ghid sumar al singurelor opt feluri de genți de care ai, cu adevărat, nevoie. Să începem, așadar…

Geantă din piele naturală de tip Satchel – varianta de zi

De dimensiune medie spre mare, cu prindere în mână de cele mai multe ori, este o geantă potrivită în mai toate circumstanțele. Poți purta în ea tot ce ține de necesitățile de zi cu zi, începând cu trusa de machiaj, telefonul mobil și până la romane sau tabletă.

Îți recomandăm un model în culori mai închise, din piele rezistentă la uzură și pătare. De asemenea, ar fi bine să stai deoparte de modelele excesiv accesorizate. 

Geanta tip Clutch – de zi

Cu o croială corectă, simplă și de dimensiune mică, este o opțiune comodă, dacă ești genul de persoană care se decide relativ ușor cu privire la… ce las înăuntru? Ce las pe-afară?

Încearcă să te orientezi către dimensiunea maximă din gamă și către modelele care sunt bine compartimentate.  

Nu este o geantă pretențioasă. Se potrivește la o gamă largă de ținute vestimentare. Te poți juca relaxată cu diverse culori și tipuri de materiale.

Geantă tip Crossbody

Nu mai are nevoie de explicații suplimentare.

Știm cu toții că acest tip de geantă îți conferă libertate de mișcare maximă, este foarte versatilă și arată mult mai chic decât clasicul rucsac.

Un Crossbody corect are o baretă reglabilă și solidă, comodă la purtarea pe umăr și o clapetă de închidere foarte ușor de manevrat. Orientează-te către o dimensiune medie. Dacă e prea mică nu îți este de folos, dacă e prea mare te îngreunezi inutil.

Geantă tip Clutch – de seară

De mici dimensiuni, elegantă.

Mai devreme sau mai târziu, cu siguranță vei avea nevoie de acest tip de accesoriu. E bine să o cumperi din timp, să nu fii nevoită să alergi contra-cronometru, să cumperi una chiar înainte de marele eveniment.

Neagră, din piele satinata sau chiar satin, auriu sau argintiu metalizat. Sunt variantele care nu se demodează niciodată și se potrivesc cu orice eveniment. 

Nu te feri să adaugi puțină sclipire. O bijuterie discretă o va face mai atractivă și mai ușor de asortat.

Geanta de umăr

De dimensiune medie, este întotdeauna o combinație reușită între sofisticat și clasic, foarte utilă în deplasările tale zilnice.

Pielea naturală de tip box sau velur sunt opțiunile ideale pentru acest tip de geantă. Varietatea de modele și culori este imensă așa că, nu te putem sfătui decât să rămâi loială stilului și gusturilor tale.

Geanta Tote

Nu există femeie care să nu aibă nevoie de o Tote.

Și nu ne referim neapărat numai la geanta Tote consacrată deja, cea în care bagi totul de-a valma, cât încape și pornești la drum. Sunt și modelele mai chic, mai suple, cu o eleganță discretă, la fel de încăpătoare. Dacă ești nevoită să cari zilnic, înainte și înapoi laptop-ul, de exemplu, atunci este clar că e potrivită pentru tine.

Pe de altă parte, sunt și genți Tote mai lejere. Dacă nu ai prea multe de luat, o Tote din material ușor, textil, este alegerea perfectă.

Geantă de tip Casual – City Bag

Este permisul tău de „libera trecere”. Potrivită pentru orice ocazie, este accesoriul care îți completează, cu succes, stilul vestimentar.

Opțiunile sunt nenumărate, nu sunt costisitoare, și poți alege de la modelele cu patch-work până la cele mai pretențioase finisaje, lăcuite cu amprentare crocodil.

E bine să ai mai multe variante în garderobă și să le rotești în funcție de dispoziția în care te afli.

Geantă în culori

Ultima în ghidul nostru, dar nu și în ultimul rând. În regulă, știm ce se zice: „negrul este mereu noul negru (cu excepția portocaliului)”. Uneori însă, chiar trebuie să mai și cedezi tentației culorilor, mai ales în acele zile în care simți că te poți bucura cu adevărat.

Regula de bază, nescrisă, de a purta o geantă în culori este de a…. NU o asorta culorilor hainelor. Mai degrabă, alege-o într-o nuanța opusă, pentru a crea contrastul de care ai nevoie.

Dacă porți culori din gama bej sau camel, încearcă o geantă galbenă sau roșie. 

Dacă porți în mod curent mult roșu, încearcă o geantă în bleu deschis. 

Știm că pare cam nepotrivit, dar crede-ne, funcționează!


Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post